Verktyg

KIRBY CMS

Kirby är ett CMS som WordPress men med en filbaserad struktur, det finns ingen databas utan bara filer som du drar och släpper på din server. Kirby lagrar ditt innehåll i enkla textfiler. Mapparna är sidor. Lägg till bilder, dokument och videor så är du redo att köra igång.

Kirby

ZeroOne Layout Builder

Baserat på Kirby Layout-fältet, men utökat med kraftfulla alternativ och med 30+ innehållsblock, är det ett verktyg för att skapa layouter för webbplatser med stor flexibilitet.

ZeroOne

LottieFiles

En Lottie är ett JSON-baserat animationsfilformat som gör att du kan skicka animationer på alla plattformar lika enkelt som att skicka statiska tillgångar. De är små filer som fungerar på alla enheter och kan skalas upp eller ner utan pixelering.

LottieFiles

Shader Gradient

Designa unika gradienter i 3D - du kan ändra färger, form, rörelse, belysning, korneffekter och mycket mer. Shadergradient är ett verktyg för att skapa vackra, rörliga gradienter.

Shadergradient

Tally är en ny typ av formulärbyggare online som fungerar som ett textdokument. Det är bara att börja skriva på sidan och infoga block på samma sätt som Notion. Anpassa enkelt designen och layouten så att den passar till det du ska göra.

Tally

Pexels

Pexels tillhandahåller högkvalitativa och helt kostnadsfria bilder och videos som licenseras under Pexels-licensen. Alla bilder/videos är taggade, sökbara och enkla att upptäcka från de olika sidorna.

Pexels

Shots

Skapa coola mockups på några sekunder. Till presentationer, sociala medier och webbplatser.

Shots

Realtime Colors

En plattform som gör det möjligt att visualisera dina färgval. Prova ut färgpaletten på din design i realtid på Realtime Colors.

Realtimecolors